Contacteer ons
Stefan Jiao

Telefoonnummer : 13924978499

WhatsApp : +8613924978499

PIONEERTEX concreet Mat Cloth werd toegepast voor slootvoering in het project-geval van Filippijnen Studie

April 30, 2022

in 2021, werden 3 containers van Concreet Mat Cloth verscheept aan Filippijnen.

 

Zij allen worden toegepast voor het project van de slootvoering.

 

De concrete dikte van de Matdoek: 8mm.

Kleur: Groen.

 

De concrete Matdoek werd binnen versterkt door 3D verbindingsstukstof, en het wordt gesteund door HDPE geomembrane.

Het zou aan het vervangen 3D product van het het cementcanvas van de verbindingsstukstijl kunnen worden gebruikt.

 

laatste bedrijfsnieuws over PIONEERTEX concreet Mat Cloth werd toegepast voor slootvoering in het project-geval van Filippijnen Studie  0

 

De gevallenanalyse werd vastgemaakt hier voor uw download en verwijzing!

 

CONCRETE MATdoek GCCM (CMC)

COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING STUDIE-VOOR SLOOTvoering

 

In September 2018, werd Concreet Mat Cloth GCCM (CMC) gespecificeerd aan de sloten van de lijndrainage langs een 1.8km rek van de Sloot in het Dorp, het project van Southwoods Ecocntrum, Manilla, Filippijnen.

 

De secties van het kanaal waren voorbij het bereik van installatiemateriaal en vereisten het handvervoer van de materialen

over een smalle brug en omhoog een steile helling. CC stonden voor een concrete oplossing toe om deze secties van het drainagekanaal te voeren waar het onmogelijk zou geweest zijn om conventionele concrete opties te gebruiken.

 

CMC8 werd gebruikt aan lijn één hoofdsloot en diverse kleinere sloten op plaats. De belangrijkste sloot is ongeveer 1700m in lengte, 3m in breedte bij de kam, en 1m wijd bij de basis.

 

Als voorbereiding op de installatie, werden de secties drainagekanalen ingedijkt weg met stroomafwaarts verder geleide waterstroom, en de ankergeulen werden gesneden in de schouders van de kanalen. De kanalen werden toen ontruimd van puin en verslechterde secties van geo-textile.

 

CMC werd uitgerold op de vlakte en de besnoeiing aan specifieke profiellengte, alvorens wordt geplaatst in de sloot met verdere lagen die vorig overlappen door 100mm. CMC werd bevestigd aan het substraat gebruikend de pinnen van de staalgrond door elke overlapping binnen de ankergeulen die worden opgenomen. De overlappingen werden toen verbonden gebruikend roestvrij staalschroeven op 200mm centra.

 

CC werden geïnstalleerd aan een tarief van ongeveer 80m2 per dag met een 5 mensenteam (twee van de bemanning het materiaal leggen en een derde die het bevestigen op zijn plaats), met een totaal van geïnstalleerde 5040 SQM. Voorafgaand aan specificatie van CMC, keert de steen die met een het bedekken plak werpen werd overwogen als het voeren van de sloot om, maar dit zou in aanzienlijk langer installeert meer langer vertraagd door weersomstandigheden geresulteerd hebben. In vergelijking, verstrekte CMC een beduidend snellere en gemakkelijkere installatie die om het even welke programmaverstoring toe te schrijven aan het weer ontkennen.

Normaal, installeer tarieven meer dan 200m ² per dag werden bereikt in vaak streng weer en slechte grondvoorwaarden.

 

CMC heeft een vertraagd het plaatsen venster van 2-4 uren, die contractanten tijd geven om het materiaal in uiterst natte voorwaarden zonder de vrees te installeren voor het voorbarige plaatsen.

 

CC verstrekken uitstekende weerstand tegen UVdegradatie, punctuur en freeze-thaw actie, terwijl bestand het zijn tegen zuren, alkali en sulfaten. Het heeft een minimumgeplande levensduur van 50 jaar voor lastigst van toepassingen en zal beduidend het leven en het nut van de drainagekanalen voor komende decennia verlengen.

 

De hydratie werd bereikt gebruikend een bowser en een slangcombinatie met nevelpijp in bijlage, waarna werden de ankergeulen weer opgevuld.

 

 

VOORUITGANGSbeelden

 

 

laatste bedrijfsnieuws over PIONEERTEX concreet Mat Cloth werd toegepast voor slootvoering in het project-geval van Filippijnen Studie  1

 

 

 

CMC8 HET LEGGEN VAN DE WERKEN.

laatste bedrijfsnieuws over PIONEERTEX concreet Mat Cloth werd toegepast voor slootvoering in het project-geval van Filippijnen Studie  2

 

 

 

 

Uitgraving en CMC8 die de Werken leggen

VOORUITGANGSbeelden

laatste bedrijfsnieuws over PIONEERTEX concreet Mat Cloth werd toegepast voor slootvoering in het project-geval van Filippijnen Studie  3

 

 

Uitgraving en CC8 die de Werken leggen

Plaats; Sta. 0+760 aan Sta. 0+740

 

laatste bedrijfsnieuws over PIONEERTEX concreet Mat Cloth werd toegepast voor slootvoering in het project-geval van Filippijnen Studie  4