250 gsm PP geweven / niet-geweven geotextiel composiet zand gevulde matras voor rivieroever

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: PIONEERTEX
Certificering: ISO9001 and ISO14001
Modelnummer: SFM
Min. bestelaantal: >=1000 vierkante Meters
Prijs: 2.5-4.5US$/SQM based on the fabric construction,weight and design.
Verpakking Details: PP GEWEVEN STOF BUITEN
Levertijd: 2-3weeks
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 10000 Vierkante Meter/Vierkante Meters per Week
Haven: NANJING HAVEN OF CHANGZHOU HAVEN Materiaal: PP geweven geotextiel en niet-geweven geotextielcomposiet
Breedte: 3,8 meter brede rollen of op maat gemaakt Kleur: Groene kleur bovenop
Gewicht: 250 g/m² polyester niet-geweven Geotex Graadmeter: steeklijnmeter is 50cm-80cm.
kracht: 50/35 of 70/40 KN/M
Hoog licht:

Niet-geweven Geotube golfbreker

,

250 g/m² Geotube golfbreker

,

3

 

pp geweven / niet-geweven geotextiel composiet gewatteerde dubbellaagse matras met zand / beton gevuld voor bescherming tegen hellingen

 

Wat is een met zand gevuld matrassysteem?

 

PIONEERTEX Sand Filled Mattress (SFM) is de ideale keuze wanneer rivieroevers, waterwegsecties en opstuwingshellingenvereisen erosiebestrijding met een langdurige vegetatiebedekking.Het is zuinig, eenvoudig te installeren en eenvoudige apparatuur te gebruikenzonder de vereisten voor geschoolde arbeidskrachten.

 

SFM is vervaardigd met een speciaal substraat dat in het bovenoppervlak is geïntegreerd voor een direct groen effect en een gestructureerd oppervlakdat bevordert de snelle vestiging van vegetatie en het afschermen van UV-aanvallen.

 

SFM wordt op rollen geleverd, die gemakkelijk naar de bouwplaats kunnen worden getransporteerd.Gelegd met parallelle buisvormige secties die de helling aflopenelk is hydraulisch gevuld met zand door de bovenste openingen. Het zand wordt door een kleine trechter ingebracht en gewassenmet water opgepompt uit de waterweg of opstuwing.Aangrenzende rollen SFM worden ter plekke met elkaar verbonden door naden.eindelijk, deSFM was verankerd in een geul bovenaan de helling.

 

 

 

SAND+MATTRESS.jpg

 

 

Composiet en eigenschappen

 

Door zijn samenstelling wordt het systeem een ​​flexibele en stroombestendige mat met uitstekende filtereigenschappen.Beide filterdoeken zijn vuildicht en het bovendoek is extra gestabiliseerd tegen UV-straling.Het doek laat echter plantenwortels doordringen en biedt zo extra bescherming aan de constructie.

 

Vulmateriaal

 

Zand of grind zijn het meest geschikt als vulmateriaal.Het mengen van zaden kan de vegetatie bevorderen.Bescherming wordt onderdeel van het landschappelijk en ecologisch systeem waar het een veilig en vriendelijk systeem is dat mogelijkheden biedt voor recreatieactiviteiten.

 

Functies:

 

  1. Voorkom erosie en repareer een bestaand probleem omdat het bovenop het problematische oppervlak blijft staan.
  2. Idee om de sterke stijging van de hydraulische druk af te voeren wanneer de grond gevoelig is voor inzakken onder golfslag.
  3. Effectief en economisch voor erosieproblemen van rivieroevers en estuaria, aangezien het de methode van het gebruik van grote hoeveelheden dure of lelijke betonnen systemen zou vervangen.

 

Toepassingen:

 

Overstromingsmitigerende kanalen en beschermingswerken

Bescherming van de zeebodem rond steigers

Bevaarbare kanalen en waterwegen

Mijngebieden

Rivieroever bescherming

 

Stabiliteit en flexibiliteit

SFM biedt een stabiele mat die bestand is tegen hoge stromingen en beperkte golfslag.Onregelmatigheden op banken en bedden zijn gemakkelijk te verhelpen.De flexibele mat valt in de schuur en vormt een nieuwe beschermingslijn die het risico op bodemerosie onder de matrasranden neutraliseert.

 

VULMETHODEN

 

Er zijn een paar methoden beschikbaar:

 

  1. Pneumatische vulling

Geschikt voor grote oppervlakken van SFM die moeten worden geïnstalleerd.Zand wordt door een flexibele schoffel in de SFM-buizen geblazen met behulp van een compressor en zandtrechter met toevoer.

  1. Droge vulling

Geschikt voor grote oppervlakken waar droog gevuld kan worden.PVC-buis wordt in de SFM-buizen gestoken, zand wordt door de vulopening in de buis gedruppeld en vervolgens met een betonstamper aangedrukt.Samengeperste zandballast in SFM is het voordeel van deze methode.

  1. Natte vulling

Het natte vulsysteem is vergelijkbaar met de droge vulmethode met behulp van een stamper.Het zand wordt weggespoeld door een waterstraal.Dit zorgt voor een meer continu proces met goed verdichte zandballast in de SFM.

 

 

Het wordt aangeraden om de matten boven op de hellingen in een greppel te verankeren wanneer SFM wordt gebruikt op steile hellingen of in gebieden met sterke stroming of fluctuerend waterpeil.

 

 

 

 

 

 

 

1.jpg

 

Wat is het voordeel van het SFM-systeem in vergelijking met andere Erosion Control Blanket?

 

1. Maak volledig gebruik van het zand of slib in de rivier om te vullen;

2. Vetegation vestiging, en milieuvriendelijk;

3. Geen arbeid nodig om te vullen.

4. Snel vullen en het project op korte termijn afronden.

5. Lange houdbaarheid.

 

 

SANDMAT-006L--.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
stefan.jiao

Telefoonnummer : +8613924978499

WhatsApp : +8613924978499